Header image  

Steenweg op Brussel - 1745 Opwijk
Rothstraat 23 - 3290 Schaffen
Tel.: 013 - 29 52 75 - GSM: 0476 - 83 85 02
Fax: 052- 35.33.08
Ondernemingsnummer: 0832.979.877
E-mail: info@vanlimberghen.be

 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Hout en betonconstructies

Iedereen wil wel een beetje privacy in zijn tuin of rond zijn woning na de drukte van een werkdag. Het is heerlijk om over een goed ingerichte en verzorgde tuin te beschikken. Iets in combinatie met een weelderig bloeiende of iets voor een onderhoudsvriendelijke tuin, wij bieden de oplossing: plaatsen van hardhout of tuinhout. Iedere bewoner heeft zijn eigen behoefte aan stijl en karakter, méér bepaald:

  • Hardhout zoals bankirai, asobe, vergrijzen in de loop der jaren onder invloed van het weer. Wanneer u dat wenst kunt u dit voorkomen door het gebruik van houtolie, dit product zorgt ervoor dat u de kleur kunt behouden. Bovendien stoot deze transparante houtolie water af waardoor u optimaal jaren van u terras kunt genieten.
  • Tuinhout zoals priëlen, kunnen wij weer opfrissen met behulp van de nodige producten. Bovendien kunnen wij ze ook beitsen of verven zodat ze in de stijl van u tuin fraaie accenten aanbrengen.
  • Een andere mogelijkheid is het plaatsen van platen in beton. Beton kan ook mooi zijn en heeft immers een langere levensduurte dan hout. Deze decoratieve afsluitingen bestaan uit duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije betonpanelen die een prachtig houtmotief hebben. De panelen zijn ook minder zwaar dan traditionele betonplaten. De elastische voegtrips en de toppanelen zorgen voor een perfecte afwerking.
    Onze panelen zijn verkrijgbaar in bruin, lichtbruin en geelgroen.