Header image  

Steenweg op Brussel - 1745 Opwijk
Rothstraat 23 - 3290 Schaffen
Tel.: 013 - 29 52 75 - GSM: 0476 - 83 85 02
Fax: 052- 35.33.08
Ondernemingsnummer: 0832.979.877
E-mail: info@vanlimberghen.be

 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Waterpartijen

Worden we niet allemaal tot rust gebracht bij het horen van een klaterende beekloop of het stromen van een rivier? Deze rust vindt u terug in uw tuin bij de vijver. Niet iedereen kan of wil een vijver in de tuin. Plaatsgebrek of kleine kinderen zijn vaak de aanleiding om geen vijver aan te leggen. Steen - decor ornamenten vormen een prachtig alternatief, nemen weinig plaats in en zijn praktisch onderhoudsvrij.

Waterpartijen zijn betoverend, het vormt een magische aantrekkingskracht. “De rust van water”, ja, zelfs in een kleine stadstuin is het mogelijk, bijna onmisbaar. U hebt de keuze uit verschillende materialen o.a. : graniet, brons, beton, allerlei soorten keien en grind. Wij kunnen u laten toveren met licht en water waardoor u in een oogwenk al uw stress vergeet.

Een steen – decor set kan compleet geleverd worden en bestaat uit een steen(set), kunststof reservoir, een degelijk polyester deksel en een pomp met aansluitmateriaal. Bij een set met meerdere stenen kan de waterstroom bij elke steen naar wens in capaciteit geregeld worden. Zelf een set samenstellen kan ook. Wij leveren en plaatsen hiervoor de technische materialen.